5. helmikuuta 2013

Vihreää limaa

Eiliseen koulutuspäivään piti keksiä vikkelästi jotain aivotonta neulottavaa, jotta ajatukset pysyvät koulutuksen aiheissa. Loin silmukat villatakkiin ja posottelin menemään koko päivän. Illalla vielä kotona neuloskelin muutaman kerroksen ja nyt ollaan jo vyötärön kohdalla menossa.


Tästä tulee isona BFC, eli Poikaystävätakki. Lankana mulla on ihanan vihreää Limaa - aika osuva nimi tän väriselle langalle.

8 kommenttia:

  1. Ei hitto, miten ihailen tällaista tekemistä! Että tehdään eikä meinata! Kivalta vaikuttaa ohje, taidan laittaa korvan taa.

    VastaaPoista
  2. Kivan rento malli, tuollainen pitäs löytyä jokaisen vaatekaapista. Langalle annan monta sydäntä! <3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  3. Onpa tosiaan kiva malli! Oma takki ihan alkutekijöissään ja päänvaivaa aiheuttaa, miten toteutan hihansuut ja helman. Idealinkiksi lähti malli heti, noi hihansuut pitkät joustimet kolahti erityisesti. Tack tack!

    VastaaPoista
  4. Niin hieno malli että täytyypä laittaa jonon jatkoksi. Harmi vaan ettei täältä pohjoisesta tietääkseni saa enää limaa niin pitäs löytää joku vaihtoehtolanka muka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa netistä, jos ei lähilankakaupat tätä tarjoile. Ainakin Poppeli ja Tapion kauppa myyvät Dropsin lankoja netissä. Molempia kauppoja voin suositella lämpimästi.

      Poista
  5. Oi, ihana malli tuossa takissa! Pitkään oon etsiny itelleni the neuletakkimallia ja tuo alkaa olla jo ihan täydellinen! ♥

    VastaaPoista
  6. Ah, miten herkullinen kääriytymistakki tulossa!

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)