6. syyskuuta 2010

Syysflunssan pysäyttämä

Onneksi tuli flunssa. Flunssan vuoksi oli pakko ottaa vähän rauhallisemmin, nukkua ja neuloa. Oli jopa aikaa tutustua tarkemmin siihen, miten saan uudelta MacBookiltani ladattua tänne kuvia. Kiitos flunssan, mä olen saanut ottaa hetken rennosti.

Muutama päivä on siis menty näillä tropeilla ja hyvin on flunssa jo antanut periksi. Huomenna jatkuu taas harjoittelu, ihan uutena ja ehompana (tai ainakin terveempänä) ihmisenä. Huomatkaa The Kori, joka siis vielä toimittaa lääkekaapin asiaa. Tulevaisuudessa kori tulee täyttymään langalla, milläs muulla. Korista siis vielä kiitosta Epalle!

Käsityöaika on ollut valitettavan vähissä viimeaikoina, kun on MUKA ollut kiirettä koulun kanssa. Yyh. Siksipä olikin kiva vähän sairastaa, jotta oli aikaa neulaista nämä valmiiksi:



Ohje:Kulkukissa ja kotitiikeri Neulekirjasta
Lanka: Austerman Step, ihan pikkuhippusta vaille koko 100 g
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä:Kesätiikeri

Alunperin mä en tykännyt tästä langasta yhtään. En tippaakaan. Inhottaa tuommoset sutturaidat ja nuo typerät tummat pilkut langassa. Hyh! Vaan kun mä keksin toteuttaa just nämä sukat tästä langasta, niin jo alkoi raidatkin näyttää siedettäviltä. Sukkien ei pitäny tulla edes mulle itselleni, vaan toisin kävi. Mulla kun on vaikeuksia neuloa pienemmän koon sukkia kuin 39-40, eli omaan jalkaan sopivia. Seliseli. Tykkään näistä mun Kesätiikereistä, ihanat kotihissuttelusukkaset!

10 kommenttia:

  1. Ollos hyvä!

    Sukat näyttää ihanilta!

    VastaaPoista
  2. Flunssaa tuntuu pukkaavan täälläkin... Ei ole ollutkaan muutamaan vuoteen. Nuo sukat näyttää tosi kivoilta! Oon varmaan ainoa, joka ei ole vielä tuohon Neulekirjaan tutustunut :/

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista! Joskus sairastustauko tekee tosi hyvääkin, vaikka räkis on aina inhottava tauti. Samoissa merkeissä täälläkin, tosin aika lievästi. Nuo sukat on ihan mahtavat, mulla on myös sama kirja lainassa ja monta toteutettavaa siitä löytyisi.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti flunssasi alkaa jo helpottaa. Minulla on myös ei-niin-makuuni-sopivaa pilkkuraitapiperrys-Steppiä kerä ja taisipa juuri löytyä malli, johon kerän upotan. Tosi kivat nuo sukat! Mulla myös kirja lainassa kirjastosta ja nyt törkeänä toivon, että kukaan ei pistäisi sitä varaukseen, niin saisin pitää sen vielä piiiitkään :D

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kaikille!
    Nasti, nyt ehdottomasti tutustumaan siihen Neulekirjaan! Ja heti kokeilemaan jotain ohjetta. :)
    Altocumulus ja rusina, pitäkää lainakirjoistanne kiinni, jotta ehditte kokeilla ohjetta jos toistakin. :)

    VastaaPoista
  6. Ensi kertaa vierailulla. Kivoja töitä olet tehnyt.

    VastaaPoista
  7. Täällä on jo melkein kokonaan parannuttu. Hippusen enää nenä vuotaa, mutta kai se kuuluu syksyyn. :) Kiitos kommentista ArualMaria.

    Sulotar, kiitos ja tervetuloa toistekin.

    VastaaPoista
  8. Voooi miten söpöt, lanka tosiaan sopii malliin maninosti! Miullakin on kulkukissat puikoilla, mutta niin on monta muutakin työtä. Jospas ne ennen joulua vaikka valmistuis :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos! Semmostahan se on, sata työtä puikoilla - aina.

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)